SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD!

Duvhöken dyker upp

Det var perfekta förutsättningar för att fota örn. På morgonen såg vi flera örnar placera sig i trädtopparna. Även de mindre individerna började flockas runt åteln. Efter drygt 1 timme så försvinner i stort sett alla småfåglar och örnen blir statisk och tråkig. Vi misstänker duvhök och efter ytterligare ett par timmar så dimper den ner och börjar äta sig mätt. Vi skulle sitta bara en halvdag idag så vi får nöja oss med en fotosession med en proppmätt duvhök och några foton på hungriga örnar i trädtopparna. En bra dag trots att duvhöken “kraschade partyt”. Vid min sida hade jag idag återigen en av mina bästa kompisar fotograf Håkan Karlsson från Skärplinge.

One Reply to “Duvhöken dyker upp”

  1. Håkan Karlsson skriver:

    Örnen hade koll på Duvhöken så dom är inte dom bästa vännerna .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *